tentang pelangi

Tuesday, September 29, 2009

Aku akan Bangkit semula!!


Salam wat semula........
Nick bukan ape.....sesaja je nak letak gambar nie..
Ni time nak pergi sekolah hari Isnin...huhuhu..
Just suka suka hehehe sebelum meninggalkan
Laptop kesayangan Nick nie....
So harap korang happy taw...
Lepas nie,Nick tak bole selalu sangat ngan laptop..
Harap korang doakan kejayaan nick..
Setakat nie,Nick cuma dapat 3A1 je untuk
trial spm nie..4 subjek lain 5C...Sedih owh..
Belum dapat paper Bio ngan Add Math..
14Oct-23Oct sekolah nick wat pecutan SPM.
So kene exam untuk paper dari negeri lain plak.
Tension giler dalam minggu nie...
Tak pe..Ni tiket untuk ke menara gading..
So...Nick rase sedih sebab tinggalkan korang
wat sementara waktu nie...
take care semua....
Bye..
~SALAM~




6 comments:

  1. semoga berjaya dan dapat ape yang diinginkan

    ReplyDelete
  2. kau ok lg..
    aku juz dpt 1 je a1...
    yg lain,b.c.d.e.g.
    sume aku ade...isk2..

    ReplyDelete
  3. woa..
    bagusnyer pagi2 dah ader semangat.
    nice2..

    ReplyDelete
  4. Tak pe hani..myb pecutn spm nanti ko ok dr aku..Yg penting kita usaha sungguh2 kan...

    ReplyDelete
  5. Hai mimi..hehehe nie kjp je intai2 blog ngn MS..hehehe..pagi isnin tu sje je ambk pic sbb awl sngt nk g skul..So nie r semngt baru..chayuk2!!

    ReplyDelete