tentang pelangi

Tuesday, September 22, 2009

Aku pula beraya sakan..



Salam buat semua dan salam 1 Malaysia!!!
Selamat Aidilfitri buat semua erk..hehehehe
Nick nie lebih2 pula....Huhuhuhu......
Bukan apa..Nick baru balik beraya kat rumah
kawan kawan ayah...Dari pukul 11.00pagi tadi
sampai sekarang nie..Actually,nick minta ayah
hantar balik dulu sebab dah tak larat nak makan+
penat lagi+baju basah...Sedihnyer..........

Hari nie,kalu nak taw,10 buah rumah nick pergi
raye..Ayah nie banyak kawan melayu...tu lah pasal..
Macam2 nick sumbat masuk dalam perut hari nie...
Antara makanan favourite nick mase hari raye ialah
ketupat dengan rendang,nasi impit ngan kuah kacang,
lemang,and mee kari...hehehe overkan nick nie..
Kalu kuih pula,nick suka almond london,semprit,
kuih tat,and banyak lagilah..tak taw sangat nama2 kuih
nie...

Tadikan..mase raye kat rumah ke berapa ekk??
Dekat2 nak baliklah..Ada budak kecik yang comel
nie tengah bawak air sirap....Nick tak perasan yang dia
ada kat belakang Nick time tu...Pastu,nick nak pusing belakang
dia pun,terlanggar nick dengan tak sengaja...Habis baju
nick basah...Budak kecik nie pun dengan selamba
belah cam tu je..Nick tak sempat nak cakap ngan dia..
Tapi tak pelah budak2lah katakan...

Actuallykan,masa nick datang umah tu pun,orang pertama
yang nick terpandang budak tulah...Nick pun..
tak taw jadi cam nie sekali..hehehehe.....Dari mula
nick sampai,,,budak tu asyik pandang nick je...
Apa kehalnya budak nie yub???
Pelik semacam jer.....Ensem sangat ke aku nie..
Huhuhuhu..jangan marah....

Malam nie,ayah ada jemputan dari Bos dia...
Nak pergi ke tak ekk...Tadi dah pakai baju
long slive hitam ala2 korea sket..hehehe...
Agaknya..Nick kene pakai baju melayu kot..
Baju melayu warna purple atau maroon ekk??
Pusinglah!!!Hani tolong nick!!..cum ne nie..

Malam nanti pergi 3 umah je..Agaknya simple jelahkan..
Panas pula pakai baju melayu..Tapi yang simple
tu pakai apa???Tolong....Jangan over dari orang lain sudah.










6 comments:

  1. purple...
    hehehe...kau tanya aku..
    of coz la aku ckp purple my dear...
    hahaha...
    purple is better for you!!!

    ReplyDelete
  2. Ok!!!aku pakai purple huhuhu...Actually ayah aku cakap makan kat dewan besar..tapi tak taw lah..hehehe...Wah nak kene wat rambut lagi huhu..

    ReplyDelete
  3. Thanx Miss eliana for your comment..semalam nick pakai..huhuhu..

    ReplyDelete
  4. best ah tgok baju raye adek nih,,,berpasang-an..
    hehe

    ReplyDelete